Forsikringstilbud.

 

Ønsker man tilbud på bådforsikring, gennem Danske Tursejlere og foreningen af småbådsgruppen følger man dette link til Dansk Tursejlere hjemmeside.

Ønsker man ansvarsforsikring på sin båd, udfyldes denne formular i linket.

ANSVARSFORSIKRING

Tryk på trolling for tilbud på trollingbåde.

TROLLING

Tryk på motorbåd for forsikringstilbud på motorbåde og joller.

Motorbåd med påhængsmotor

Sådan gør man !

1 : Indhenter gratis tilbud gennem linket forsikringstilbud ovenover.

2 : Udfylder skemaet hvor man prissætter sin båd, sammen med motoren.

HUSK ! Bådtrailer er medforsikret, op til 40.000 kr så dens pris skal ikke medregnes. Eletronik – Grej – indbo redningsveste m.m. er også medforsikret op til 100.000 kr, så det skal heller ikke medregnes, i prissætningen af sættet.

Husk også at skrive man er medlem af foreningen af småbådsgruppen, i feltet hvortil der spørges om medlemskab af klub. Medlemskabet til foreningen af småbådsgruppen er påkrævet ved tegning af bådforsikring

3 : Acceptere man tilbudet, indbetaler man et årlig medlemsgebyr til Danske Tursejlere samt foreningen af småbådsgruppen i alt 650 kr. Indmeldese i begge foreninger sker via http://smabadsgruppen.dk/medlems-konto/koeb-medlemsskab/  Derved opnår man  ansvarsforsikring på sin båd, samt medlemsblad fra Danske Tursejlere, ligeledes får man glæde af de tilbud og rabatordninger bestyrelsen pt. har skaffet til medlemmerne.

3 : Indhenter tilbud på GPS tracker.. Danske Tursejlere sælger GPS tracker, kravet fra forsikringen er GPS trackeren skal kunne ringe op til 2 mobiltelefoner eller sende besked til 2 e-mails ved evt. tyveri.

4 : GPS trackeren monteres efterfølgende i motoren.

Derefter køre det automatisk, hvor der kommer en opkrævning fra foreningen af småbådsgruppen på kontingenter – lovpligtig ansvarsforsikring og evt. kaskoforsikring  sendt via mail, hvor der samtidig kommer en notifikation via SMS, hvor alt opkræves på en gang.       

Velkommen til !