Velkommen til foreningen af småbådsgruppen, hvis mærkesager er.

– At fremme småbåds interessen i Danmark.

– At være med til at øge sikkerheden for småbåde til søs.

– At fremme sammenholdet og det sociale liv blandt ejerne af småbådene og trollingbådene, ligeledes ønsker vi at se familierne på og ved vandet, til hygge og sjov.

– Foreningen ønsker at være samlingssted, for alle familier med interesse i småbåde og trolling både.

Vi tilbyder i samarbejde med Danske Tursejlere en af danmarks bedste og billigst kasko forsikringer til småbåd og trollingbåde.

Forsikringen udmærker sig bla. ved fast takseret forsikringssum, hvilket betyder at du ved tyveri – brand – og andre totalhaverier får udbetalt hele forsikringssummen, uden fradrag for afskrivning og selvrisiko.

-Udvidet sejladsområder, der kan udvides til at omfatte hele EU og Norge.

-Nyt for gammelt i langt de fleste tilfælle.

-Rabat ved installeret tyveriarlarm.

-Meddækning af bådstativ – bådvogn – slæbejolle incl. påhængsmotor.

-Udvidet dækning ved ferieafbrydelse.

-Dækning ved skader forårsaget af defekt søventiler eller defekte slanger.

-Ulykkesforsikring for op til 6 personer.

-Fast præmie uanset skadesforløb.

Og meget – meget mere se under forsikringer, på denne side, hvor der kan indhentes gratis tilbud på din båd.

Ligeledes har småbådsgruppen indledt samarbejde med Grenå Marina, hvor der tilbydes en god rabat på slæbestederne i marinaen, se igen her på siden, hvis man ønsker at købe slæbekort til Grenå marinas 3 slæbesteder.

Der samarbejdes også med den nye portal SmaabaadsNyt, som har specialiceret sig i at opsnuse nyhederne omkring småbåde, samt trolling både, tilmelder småbådsgruppens medlemmer sig smaabaadsNyt nyhedsbrev, donere smaabaadsNyt 8 kr til foreningen af småbådsgruppen pr. tilmeldte nyhedsbrev.

Ønsker din foretning at sponsorere foreningen af småbådsgruppen, kontakte da formanden på Smabadsgruppen@gmail.com for aftale.

Adgang til tilbudene gives ved indbetaling af årlig kontingent. 300 kr. som dækker hele familien, hvorinde medlemmerne finder de tilbud bestyrelsen har forhandlet sig frem til. Det være sig spisesteder – slæbesteder – køb at tøj – køb af grej og mange andre gode tilbud.