Klub konkurrence.

Møn Trolling har udfordret Småbådsgruppens medlemmer til en trolling weekend på Klintholm marina den 20 – 21  januar 2018 med weekenden den 27 – 28 januar 2018 som reserve weekend hvis vejret driller den 20 – 21  januar..

Småbådsgruppen tager selvfølligt udfordringen meget seriøst 🙂 Da det er æren og håneretten der står på højkant..

Weekenden vil stå i hyggens tegn, hvor der fiskes lørdag og søndag begge dag skal bådene være i havnen senest kl 17.00 da der arbejdes på fællesspisning lørdag aften, og afgørelse søndag aften, hvor konkurrencen afgøres, med hvilken klub, der vinder æren og håneretten et år frem.

Helmuth Johansen fra Møn trolling undersøger muligheden for fællesspisning hos familien Andersen (der driver Marina Park på Klintholm havn) lørdag aften, hvor sammensættes en billig, men god menu til alle deltager.
Info og pris kommer senere.

Deltagerne skal selv betale mad – slæbested samt evt havneleje.

Der fiskes i laks og havørred kategorien, hvor mindstemål skal overholdes.
Konkurrencen afgøres ved alle kan være med, men det drejer sig om at være mellem klubbens tre bedste båd i første omgang, afgørelsen findes søndag aften.

Der påtænkes en vandrepokal som vinder klubben har til at stå frem til næste klubkonkurrence året efter. (Småbådsgruppen undersøger)

Har du lyst og tid til at deltage, så reservere weekenden nu, nærmere program kommer når klubberne har detaljerne på plads.