Medlmmmer af foreningen af småbådsgruppen samt medlemmer af småbådsgruppen får nu mulighed for at tilmelde sig Danreg.dk gennem foreningen af småbådsgruppen.

Medlemsskab ikke påkrævet.

Gå ind på https://danreg.dk/campaign/?smaabaadsgruppen=new og registere dine private egendele – både – biler – indbo – campingvogn kort sagt alt.

Dansk Registrering er Danmarks Digitale Register, et godt supplement til den traditionelle tyverisikring. Som altid behjælpelig med at besvare dine spørgsmål vedrørende abonnement, oprettelse af registreringer eller søgning i vores digitale register.

De arbejder sammen med professionelle partnere om at levere Danmarks Digitale Register.

Alt indhold opbevares på danske datacentre i hjertet af København ved vores hostingpartner. De tager imod de mest kendte betalingsmidler, VISA, MasterCard og MobilePay. Alt trafik behandles via en sikker forbindelse i samarbejde med professionelle aktører for online betaling og drift. Danmarks Digitale Register, er skabt af fem iværksættere som brænder for, sammen med et voksende antal private- og erhvervskunder, at skabe et godt tyveripræventivt værktøj for både private og erhvervsdrivende.

Registrer dine ejendele med serienummer før tyven bryder ind, søg i registreret når du får tilbudt at købe brugt.

Dét reducerer afsætningsmulighederne ved eventuelt tyveri af værdigenstande, opklaringsprocenten og muligheden for at få ens værdigenstande retur ved bortkomst øges markant.