Drømmer du om trolling griber om sig… (Heldigvis)

Pt. Er planen vi kommer til Klintholm marina fredag den 1 december.

Derefter har vi to muligheder pga. vejret.

Muliged 1 : Hvis det viser sig, at vi ikke kan komme på vandet lørdag og søndag, starter vi lørdag morgen kl 9.00 med at rode med grej, ideen er at de erfaren trolling fisker deler ud af deres viden, så vi kan få flere trolling både på vandet. Men ikke nok med vi får flere trolling både på vandet, der er også chance for nye bekenskaber / venskaber, klubberne Møn Trolling og Småbådsgruppen har et super godt netværk, som hjælper nye ejer at trolling både.

________________________________________________

Mulighed 2 : Vi kan komme på vandet lørdag og søndag, det vil sige bådene og grejet skal være klar lørdag morgen kl 8.00 hvor der sejles mod 40 meteren, de der ikke vil med på 40 meteren, kan fiske på bananen og kondomet, hvilket ligget tæt ved Klintholm marina.        Det vil sige vi roder med grejet fredag aften, så jo før i kan komme på havnen jo bedere kan vi hjælpe hinanden, igen er ideen at erfaren trolling fisker hjælper dem med mindre erfaring, de erfarede trolling fisker tager også gerne en eller to uerfarende trolling både med på vandet, så hjælpen er tæt på, hvis der skulle opstå problemer.           Skulle der være ledige person pladser på nogen af de erfarede trollingbåde, så aftales det gerne inden, så gæsterne ved, hvad de har af muligheder…

________________________________________________

Fælles for begge løsninger er at vi lørdag og søndag morgen har mulighed for at lave fællesspisning omkring morgenmaden, ligeledes har vi muligheden for fælles spisning lørdag aften, hvor Morten fra Marina Park har sammensat en konge menu, til dem der ønsker at deltage i fællesspisningen, menuen er Kalvecullotte med skysovs, råstegte kartofler og div. salater, der kan købes øl og vand i til meget fornuftige priser.

Der kan grejnørdes efter maden lørdag aften hvis stemningen er dertil. ________________________________________________

Prisen for 2 x morgenmad samt fællesspisning lørdag aften, er 250 kr. pr. person øl og vand købes ved siden af menuen. Maden bestilles på mail smabadsgruppen@gmail.com hvor man oplyser navn på de deltager der “medspiser” Beløbet indbetales på konto 6894253388 registeringsnummer er 1915.

________________________________________________

Michael fra Marina Park arbejder pt. på gratis slæbested til alle deltagerne af “Drømmer du om trolling” havnelejen skal stadig betales hos havnechefen…