Drømmer du om trolling ? ?

Om at lære teknikken så se her..

Gratis “Vi hjælper hinanden igang kursus” for begyndere afholdes på Klintholm Marina, weekenden den 2 og 3 december.

For at hjælpe nye trollingfiskere godt i gang har bestyrelsen i småbådsgruppen valgt at dele ud af deres viden, samtidig håber vi at erfarede trollingfisker ligeledes tilbyder lidt af deres viden, for at holde prisen nede.

Kom med din båd, grej og deltag i arrangement, hvor vi roder lidt med grejet, afprøver båden, og måske sparker lidt dæk, på bådtraileren.

For at komme igang kræves der lidt vilje, stor lyst til fiskeriet, samt lysten til at bruge tid og energi på at lære kunsten omkring trolling..

Det kræver ikke det vilde i udstyr, VHF – en plotter – trolling stænger – blink / agn. Og selvfølgelig en båd, der er havsikker.

Herefter kan man investere “det” man ønsker at sætte i udstyr og grej, vi forsøger at klæde jer på, med råd og vejledning..

Kursuset forgår pt. i “den kolde hal”

Tag gerne dit grej med derind fredag aften, hvor vi så hjælper hinanden med at gøre det trolling klar, til lørdag morgen.

Der fiskes fra Klintholm Marina, hvor eks bananen og kondomet er inden for kort afstand fra Marinaen, vil du med længere ud, er det 40 meteren som tit og ofte kaster stor fisk af sig.

De mest brugte områder for trollingfiskeri bliver gennemgået, Bornholm vil nok også blive nævnt..

Har man lyst til at prøve trolling, står der erfaren medlemmer til disposition, som vil hjælpe med opsætning af grej. Svare på de spørgsmål der kan dukke op. Man kan ligefrem følges med dem ud på pladserne, hvor spørgsmål besvares under fiskeret. Mange gange opstår venskaber på denne måde, så kom og deltag.

Der kan bestilles rundstykker med smør og ost – pålæg, kaffe og te til lørdag og søndag morgen, samt aftensmad lørdag aften. Pris 250 kr pr. deltager.

Er vejret ikke med os, så vi kan komme på vandet, satser vi på at “hjælpe hinanden” med grejet, der bliver mulighed for at besøge den lokale grejforhandler, samt vi gennemgår hvordan man selv kan lave service på sin påhængsmotor.

Tilmelding senest 19 november 2017 på smabadsgruppen@gmail.com

Bestilles der mad indbetales beløbet på konto 6894253388 med Reg nr 1915.

Deltagerne står selv for slæbested samt prisen for overnatning i marinaen.

Husk Team navn på indbetalingen samt hvor mange man kommer, tilmeldingen er godkendt, når beløbet er indbetalt på foreningens konto.

Venligst hilsner bestyrelsen af småbådsgruppen.