Vi tager beskyttelsen af dine personlige oplysninger alvorligt. Denne meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger forklarer hvordan vi behandler dine personlige oplysninger, herunder i forbindelse med indsamling, brug, offentliggørelse, videregivelse, opbevaring og beskyttelse.

Vi bruger dine personlige oplysninger til at levere og forbedre vores tjenester, give dig en personligt tilpasset oplevelse på vores websteder, kontakte dig angående din brugerkonto og vores tjenester, yde dig medlem service, give dig personligt tilpasset annoncering og markedsføring samt at opdage, forhindre, modvirke og undersøge svindel og ulovlige aktiviteter.

Vi beskytter dine oplysninger ved hjælp af tekniske og administrative sikkerhedsforanstaltninger for at begrænse risikoen for tab, misbrug, uautoriseret adgang, afsløring og ændring. Nogle af vores sikkerhedsforanstaltninger er firewalls og datakryptering, fysiske adgangskontroller til vores datacentre og autorisationskontroller for dataadgang. Hvis du mener, din brugerkonto er blevet misbrugt, bedes du kontakte vores webadministrator, som så hjælper dig.

Personlige oplysninger videregives ikke gennem foreningen af småbådsgruppen, Danske Tursejlere er de eneste der har samme oplysninger på medlemmerne, da kaskoforsikringen administreres hos Danske Tursejlere.

Evt. Spørgsmål rettes til smabadsgruppen@gmail.com